11/20/13

SWEATER WEATHER ♥

DSC_0269

Jes, vihdoinkin ehdin/ jaksoin kuvailla teille mun viimeaikaisia ostoksia ja sen lisäksi vielä tulla laittamaan ne tänne. Mulla alkaa koeviikko taas kohta koulussa, joten kokeisiinkin pitäisi lukea ja kaikkea muuta.. No mä yritän tulla mahdollisimman useesti tulla moikkailemaan teitä tänne blogiin. Koulu... En haluu ees kuulla sitä sanaa. Oon niin kyllästyny siihen jo! Tunti tunnilta istutaa siellä luokassa ja kuunnellaan jotain hölinää, joka varmaan onkin tärkeetä mutta kun ei jaksa keskittyä vaikka ehkä pitäiskin. Muutenkin ei oo mikään maailman paras fiilis just nyt. Mä en ymmärrä ihmisiä. Mut se siitä, sillä on tässä nyt kaikkee hyvääki ollu! Eilen tuli poikaystävän kanssa 6kk täyteen ja samana päivänä vielä sain kuulla tosta Jaren stadioni keikasta ja sinne todellakin ollaan menossa!! ♥ Maanantaina sit vaan yrittään lippuja.. Mutta nyt niihin ostoksiin!

DSC_0260 H&M - 9,95 €

Ensimmäisenä syksyyn tällänen vähän piristävämpi väri! Ja mä kun tunnetusti pidän pinkistä.. Rakastuin tähän ensisilmäyksellä kun astuin H&M'ään. Suurin piirtein heti ovesta sisälle astuttuani syöksyin hakemaan tän, noh, koska pinkki on aina pinkki. Tää on kyllä vähän ehkä sellanen että heti parin pesun jälkeen ihan nukkanen, mutta eipä ollut hinnallakaan pilattu!

DSC_0265 H&M - 19,95 €

Jälleen H&M'ältä löydettyä. Tän kanssa emmein hetken että onkohan tää sittenkään ihan mun tyylinen ja tulisinkohan mä tätä käyttämään ikinä. Päädyin sitten ostamaan tän ja onneks päädyin! Tästä on tullu ihan mun ehdoton lempparineule. Mulla oli tää koulukuvassa, mulla on tää kotona, koulussa, ihan missä vaan. Tää pelastaa sellasseen päivän kun ei oikeen tiiä et mitä pistäis päälle! Soooo in love ♥

DSC_0263 Seppälä - 19,95 €

Mä oon aina vähän jotenkin vierastanut Seppälää. Enkä ees oikeen tiedä miksi? Vaikka se ei ihan mun tyylinen kauppa olisikaan niin kannattaa sinne ainakin poiketa, sen oon oppinut. Koska aina voi löytää jotain kivaa ja tälläkin kertaa löysin tän ihanan ja tooosi pehmeen neuleen vaatekaappiini.Tää ehkä vähän tasapanoittaa noita kahta edellistä paitaa tolla värittömyydellään. 

DSC_0267 Seppälä - 5€

Tää oli alennuksessa seppälässä ja päätin sit ottaa mukaani. En muista tätä alkuperäistä hintaa mut viisi euroo tästä ei todellakaan ollut paha. Oon aina halunnut bleiseriä, ja tää on mulle just hyvä koska tää ei kuitenkaan oo ihan se kaikkeista "virallisin" ja toimistotätimäisin malli joka ei ehkä mulle ihan sopis.

DSC_0272 DSC_0274 VILA - 69,95 €

Ja tässä oiskin sit jotain näihin talven tuleville kylmille ilmoille. Just sellanen talvitakki minkä halusinkin. Tästä saatte varmaan sit vielä parempaa kuvaa ihan mun päälläkin kun nyt ei oikeen onnistunut. Vihaan tätä vuodenaikaa oikeesti.. Oikeen missään kohtaa päivää ei ole hyvää valoa ottaa kuvia.

DSC_0283 VILA - 49,95€

Sitten vielä tää ihana juhlamekko vilasta. Tarvitsin mekkoa tanssiaisiin, joulujuhliin ja vielä lisäksi yksiin toisiin juhliin ja tää on just sopiva niistä jokaseen! Biiiig love ♥ 

1 comment:

  1. Ihana tää viimeisin mekko <33 Love it!


    ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

    ReplyDelete

Black Heart