9/10/11

Honkajoki 2.-4.9. !







Nonii, vihdoinkin tulin postailemaan viimeviikonlopusta. Kuten kaikki varmaan tietää, mentiin Emden kanssa perjantaina Honkajoelle. Lähettiin siinä puol neljän aikaa, ja puol viiden aikaan oltiin honkajoella. Siitä sitten aika pian lähdettiin kohti Kankaanpäätä ja HESEÄ. Mä en tiiä, että kehtaanko ees myöntää kuinka paljon söin. En ehkä, mä oon vaan tällänen syöppö. Siellä sit vietettiin ilta heseillen, kävellen ja joidenkin ihmisten kanssa. Kun saavuttiin takas Minkalle, me oltiin niiin poikki kaikki, et ruvettiin aika pian nukkumaan. En kyllä ees tiiä miks oltiin niin poikki ?! 

Seuraavana päivänä mentiin kankaanpäähän (taas) aamusti, ku Minka tartti kengät. Ei sentään käyty hesessä !  No sitte ku tultiin takasin Honkajoelle, mentiin Honkajoen keskustaan, jossa on 2 kauppaa ja pari baaria. Ei mitään eloa. Istuttiin siellä vähän joka paikassa, juteltiin ja ostettiin mässyä. Päädyttiin kuitenkin siihen, että täällä ei kannata hengata, ellei halua kuolla tylsyyteen. Mentiin sitte Minkalle, ja otettiin vähän kuvia. Minkan lähellä on semmonen kiva silta ! No illalla sitte mentiin paljuun, ja oltiin siellä varmaan kolme tuntia ? 12 lähettiin pois, kun oltiin tarpeeks jo tähtitaivasta nähty. Opetin noille mun omaa kieltä (Zaa, koovu kaala ? ) mut ei ne mitään tajunnu joten päädyttiin kattoo yks kauhuelokuva mut me nukahdettiin. 

Aamulla kun heräsin, se elokuva pyöri siinä. Haluttiin kuitekin kattoa se, joten katottiin se nytten. Elokuva oli Hannibal Lecter niminen, tai jotain sinne päin. Voin sanoa että oli kyllä ihan perseestä !! Sitte vaan SYÖTIIN, otettiin kuvia yms. kunnes meijän iskä tuli hakemaan meijät puol neljältä. Miss u minka, toivottavast nähään piann ♥

No comments:

Post a Comment

Black Heart