10/4/13

MOIKKA IHANAT!

Entiiä et mitä pitäs kirjottaa. En oo lähes kuukauteen tienny et mitä kirjottaisin. En oo ehtiny tai sit yksinkertasesti en oo jaksanu miettii edes tätä koko blogia. Herään aamusti, lähen kouluu ja pääsen sieltä useimmiten kolmelta, joskus jopa puol viideltä. Loppu päivän teen koulujuttuja, läksyjä yms (ainaki pitäis), sit yritän vielä mahdollisimman paljon viettää aikaa kavereiden ja poikaystävän kanssa. Ei tälle blogille jää edes ajatusta, ja sen huomaa lähes kuukauden mittaisista tauoista. Tästä on tullu mulle niinku joku velvollisuus, joka on pakko hoitaa. Ei tää enää oo sellasta kivaa ajan vietettä mulle. Kun ei sitä aikaa vaan oo. Joskus toivon et päivä ois pidempi kun sen 24h.. Tuskin oisin tätäkään postausta kirjoittanut ellen nyt makaisi kotona kipeenä.

Tän postauksen idea onkin se että voisitte nyt kommata tähän teidän mielipiteitä siitä että lopetanko blogin kirjoittamisen, kun en ole sitä kuitenkaan vielä lopullisesti päättänyt että mitä teen ja teidän lukijoiden mielipide on kuitenkin tärkeä! Jos kukaan näistä vähän yli sadasta lukijasta edes lukee tätä.. :-) no mutta jos tunnette että haluatte kertoa mulle mielipiteenne niin eikun kommentoimaan tonne alas! Ois kiva saada paljon mielipiteitä :-)

image image
Tossa nyt vielä pari kollaasia viime ajoilta ettei tää postaus jäis ihan kuvattomaksi. Ps. Entiiä et miltä tää postaus oikee näyttää koneella ku tein tän ipadilla joka oli muuten ihan perseestä.. No, whatever :-)

14 comments:

 1. Jatka sun blogia se on iha paras<3

  ReplyDelete
 2. et vitussa lopeta! sul on ihana blogi! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ois niiin kiva tietää kuka siellä kirjottelee! :-)

   Delete
 3. Sul on just kiva blogi älä loppaa.. :)

  ReplyDelete
 4. ihana blogi ! älä lopeta ♥ !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haluan tietäää keitä ootte o: mut kiitos <3

   Delete
 5. älä lopeta! :(

  ReplyDelete
 6. luen anonyymina, mut ei kai se haittaa. ja älä missään nimessä lopeta!! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siis tottakai saa lukea anonyyminä, tarkoitin vaa että oishan se ihan kiva joskus tietää että kuka ihana siellä kirjoittelee :-) !

   Delete

Black Heart