9/12/13

VAIKKA SKYFALLS ONNEKS ON YSTÄVÄT TURVANA

moikkelismoi
DSC_0100

/Toppi - H&M/Liivi - Only/Farkut - Cubus/Laukku - Ulkomailta/Kengät - Vans/Pipo - wow/

Mulla on ollut tänään ihan kauhee päivä. Huomennahan vasta piti olla se perjantai 13, mutta mun epäonnenpäivä taitaakin sitten olla torstai 12. Aamulla saatiin englannin kuuntelut takas. Sain 7 ½, entiiä, olin tosi pettyny. Olisinha mä parempaaki pystyny! Onneks meillä on vielä toinen kuuntelu. Sen jälkeen samalla tunnilla mun ipad tippuu pulpetilta hienossa kaaressa lattialle. Jes! Onneks selvisin siitä vain parilla naamulla ipadissa. Lähin sitten kotiin, kävin kerhonohjaajien kokouksessa ja tulin takas kotiin ja aattelin tankata. Noh, tottakai mun tuurilla heitän sinne BENSATANKKIIN jonkun letkun vahingossa.. Siellä se nyt sitten on. Entiiä mitä teen. Kai pitää viedä toi skopo johonkin tai jotain. Kuvatkaan ei oikeen onnistunu mutta saa nyt kelpavata. Huoh, ärsyttää! Onneks Henna kuitenkin oli mun kans illemmalla ja pelasti ees osan tästä päivästä ♥ Oltiin vaan kylällä ja käytiin syömässä. Ja otettiin noi alla olevat kuvat, noi on jotaaaaiin niin ihania kuvia, jes tykkään :) 

DSC_0117
DSC_0119

8 comments:

 1. jes pitkästä aikaa postauksia! Oisipa mullaki paras kaveri keneen luottaisin 100% , oon hirmu kade ku oot löytäny sellaisen, mut iloinen tietty sun puolesta :) tosi kivoi kuvii!

  Ed. Postaukseen, munki piti ostaa tollanw pirtee huppari cubuksesta, mut eipä niitä ollukkaa enää :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla et mun postauksia kaivataan, seki tuo lisää motivaatioo tähän kirjottamiseen! :) ja voi kiitos paljon! Henna on kyl ihana ystävä, jokasella pitäs olla ainaki yks hennan kaltanen ystävä. Toivottavasti säki vielä löydät sen johon luottaa 100% :) ja höh harmk et ne hupparit oli loppu.. ):

   Delete
 2. Oonko oikeessa et sä ja sun poikaystävä palasitte yhtee? :3

  ReplyDelete
 3. Siiis ooks sä ny taas sen sun poikaystäväs ka ns??Onnee(: ja kiva ku taas pitkästä aikaa kirjottelit näitä on niin mukava lukeee!!!!:):):):)

  ReplyDelete
 4. Voisitko tehä huonepostauksen? =)

  ReplyDelete
 5. Oon sellassen jo kerran tehny, linkkaan sen tohon alas :-) se ei hirveesti oo muuttunut tuosta, muutama pikkujuttu vaan, mut pistetään harkintaan! http://ainonblogiiiih.blogspot.fi/2012/04/my-room.html

  ReplyDelete

Black Heart