9/11/13

OSTOKSIA!

Jes vihdoinkin sain raahattua itseni tänne blogin puolellekkin.. Anteeksi hirveesti tästä hiljasuudesta, mutta kaikki muu vie vaan niin hirveesti aikaa joten tää blogi pakostakin jää mun koulun käynnin ja kavereiden varjoon. Kiitos kaikille jotka on postauksia jaksanu ootella ♥ Aattelin nyt laittaa vähän näitä "viime aikaisia" ostoksia, joista osa on jo ehkä hiukan vanhojakin, mutta niitä ei ole täällä blogin puolella nähty joten mitäpä haittaakaan niiden esittelystä olisi? :) Kun mulla ei nyt hirveesti ole kuvia tai mitään kerrottavaa.

DSC_0210
Cubus 19.95 €
Tää huppari on ehdottomasti niiden päivien pelastus jolloin ei yksinkertaisesti jaksa pukea mitään ahdistavia, kireitä, mukamas niin hienoja vaatteita. Rennot päivät on jees! Ostin samanlaisen hupparin myös persikanvärisenä, se tosin oli vain 8 euroa alennuksen takia.

DSC_0209 H&M 12.95 €
Edellisten ballerinojen rikkoontumisen jälkeen nää oli ihan pakollinen ostos. Ihastuin varsinkin noihin rusetteihin! Eikai vielä oo ihan liian kylmä sää balleriinoille?!

DSC_0208 Ur&Penn 3 €
Musta tuntu et nyt oon kyllä oikeesti onnekas ku löysin tän korun kolmella eurolla alesta, haha! Oon aina kattellu tällästä mm. glitteristä, gina tricotista ja vähän kaikkialta. Joka paikassa hinta on ollut siinä 12 euron paikkeilla, ja vaikkei se nyt kauhean kallis hinta ookkaan, en silti oo sitä yhteen rannekkoruun viitsinyt kuluttaa. Ja nyt sit löysin tän tosi halvalla! Love it ♥

DSC_0207 Bikbok n. 10 €
Tämäkin ihana pusero löytyi alesta! Normaalihinta taisi olla siinä 20 euron paikkeilla, en ihan tarkkaan muista. 

paita Bikbok 12.95 €
Bikbok on nykyään kyllä ihan ehdoton lempikauppa! Onneksi pian Poriinkin on kyseinen liike tulossa, niin ei tarvi aina Tampereelle asti sitten reissata. Täs paidassa toi selkäpuoli on hieman avoinaisempi, tykkään! :)

DSC_0736 Seppälä 14,95 €
Jes uus lompakko! Vanha oli jo ehkä hiukan kärsinyt, mut en silti heittäny sitä pois, sekin on niin kiva. Oon niin rakastunu tähä, heh.. Kannanki tätä melkein aina mukana, käy melkei laukusta ku kännykästä ripsariin kaikki mahtuu tänne.

DSC_0737 H&M 9.95 €
Tää huivi on kyllä ehdoton lemppari! Voisin taas kirjottaa tähän että rakastan tätä ja että tää on aivan ihana, mut sitten rupesin miettimään että kuinka monta kertaa oon tässä postauksessa sanonut jo noi sanat? Hah. 

Mulla on muutama ostos vielä kuvaamatta, joten teen vielä toisen postauksen ostoksista, siihen seuraavaan tulevat onkin sitten jo aika paljon uudempia! :) Jeees. Huomaan kyllä itekki nyt että kuinka paljon oon kaivannu tätä bloggailua. Niin kiva kirjoitella taas pitkästä aikaa! Mä YRITÄN alkaa kirjoittamaan useemminen, mut en voi luvata mitään.. Koeviikkokin lähestyy.. No mutta katsellaan sitä sitten, nyt mä taidan lähteä ihan kohta unten maille! ♥

2 comments:

  1. Replies
    1. Emmä taida ku tykkään siit kuiteki nii paljo et käytän sitä varmaa viel joskus itekki :)

      Delete

Black Heart