7/31/13

REISSUSSA

Jes! Rentouttava viikko takana ja nyt aattelin tulla kirjottelemaan siitä teille. Sunnuntaina aamulla lähdettiin mökille viideksi yöksi melkein kolmensadan kilometrin päähän Nakkilasta ja sen jälkeen hyppäsinkin kesken paluumatkan alavudella bussiin ja kun muu perhe suuntasi kotiin päin, mä jatkoin matkaani Seinäjoelle kattomaan Emmiä ja Nooraa ♥ Oli tosi kiva päästä välillä hiukan pidemmäksikin aikaa täältä pikku Nakkilasta pois, kuten ehkä kaikki mun blogia lukeneet tietää että tässä nyt on ollut vähän kaikenlaista, joten tää viikko teki kyllä hyvää niin fyysisesti kuin henkisestikkin! Tulihan sitä sitten myös siinä matkan varrella piipahdettua tuurissa, ja jotakin tarttui mukaan, mutta siitä sitten myöhemmin lisää, oon aatellu tehdä viime aikasista ostoksista ihan oman postauksen.
DSC_0347 CSC_0453 DSC_0288 DSC_0410 DSC_0489 Toi paikka on ehkä oikeesti maailman paras. Varsinki sillon kun haluu olla vaan yksin, kattoo noita ihan sairaan kauniita maisemia, olla vaan ja ajatella kaikkea mitä mieleen juolahtaa. Tuli heti niin paljon parempi mieli ku pääsi käymää tuolla! Ja pitkästä aikaa olin kunnolla porukoidenkin kans, kun mua ei hirveesti kesälomalla kotona oo näkynyt. Alkuviikon säät ei oikeen suosinut meitä, mutta ei onneks sentään satunut! Oli vaan vähän sellasta viileetä eikä auringosta ollut tietoakaan, mutta ei haitannut. Torstaina ja perjantaina olikin sitten jo ihan täys helle onneksi, jeee. Julkasukelposia kuvia ei hirveesti ole, mutta näillä mennään.

Perjantaina sitten pääsin Seinäjoelle asti ja kerrankin siellä tapahtui jotain, oli nimittäin vauhtiajot. Jos joku ei tiedä mitkä ne on, kannattaa googlata koska multa ei oikeastaan kauhean hyvää selitystä taitaisi löytyä.. Cheek kuitenkin esiintyi siellä, ei menty sisälle alueelle mutta porttien vierestä näki kyllä ihan kivasti koko cheekin (ja petrin!) keikan. Parasta oli kuitenkin kun näin taas mun rakkaat tytsyt ♥ Koko aika kun siellä olin niin oli ihan mahtavaa ja tosi hauskaa, oikeesti nää päivät on ehkäpä mun kesän parhaimpia muistoja! Törmättiimpä vielä Ina's lifestylen blogin Inaan ja hänen siskoonsa Anaan, oli tosi kiva päästä vihdoinkin juttelemaan ja kertomaan ihan kasvotusten kuinka paljon heidän blogeistaan pidän :)
moihk
Tossa muutamat kuvat kivasta Seinäjoen reissusta! Hirveesti ei kuvia otettu, varsinkaan julkaisukelpoisia, mutta tärkeintähän on se yhdessä olo, ei se kuvien määrä :) Oikeassta alakulmasta löytyykin sitten ihan joku muu juttu kuin Seinäjoen juttu. Tänäään vihdoin saatiin Hennan kanssa aikaseksi ostettua noi liput sunnuntaille porispereen, ja siellä sitten Cheek ♥ maailman ihanin, jes tulee parasta!

ps. kuten varmaan huomaatte, banneri vaihtui jälleen! En ole ihan varma tostaskaan... Että voi olla että se vaihtuu taas hyvin pian. Mutta mitäs mieltä te ootte? 

No comments:

Post a Comment

Black Heart