11/15/12

positiivisuus kateissa, näissä syksyn saitessa

Oon turhaantunu. Mua ärsyttää kaikki. Ihmisten naamat, koulu, perhe, kaikki mikä eteen tulee. Suoraan sanottuna vituttaa. Itkettää. Mut aina kaikki sanoo vaa että oo vahva ja plääplääplää. Mitä jos ei haluu olla vahva? Koulussa on menossa ysiluokka mulla ja tiiän että nyt on se tärkee vuosi, ja osa siitä on jo menny. Pitäs panostaa kaikkeen mahdollisee, että pääsis sinne minne haluaa. Muttaku mulla ei oo ees sitä paikkaa mihin mä haluan. Lukioon en haluu, koska se ois turhaa. Todennäköisesti tulisin ulos ekan vuoden jälkeen, ellen jo aikasemmi. En vaan jaksa läksyjä tai sitä että istut yli kuus tuntia päivässä kuuntelemassa kaikkea paskaa. Koeviikoista puhumattakaan. Ja kun mulla menee nyt jo koulu huonosti, niin kuinka huonosti se menis sitten lukiossa ? Mulla itellä on ainakin täysin valunu hukkaan tää ysin syksy, eikä se oo kenenkään muun vika ku mun. Mut itseasias mua ei ees haittaa se et se on menny huonosti. En tiiä miks. Matikankokeesta tuli vitonen, enkun sanakokeet on aina sitä 1/10, läksyjä tekemättä, en lue kokeisiin ja plääplääplää. Mua ärsyttää kun ihmiset puuttuu mun opiskeluun. Mitä se niille kuuluu ? Kun ei ne tätä elämää joudu elämään, mä teen ite mun valinnat. Se on mun harmi jos mä pilaan mun opiskelut, ei niiden. Keskittys omaan opiskeluun ja aikuset vois olla tyytyväisiä että niillä on hyvä työ ja koulutus, juhlikoo niistä, ei tarvi tulla siitä valittaa kuinka mun opiskelut menee huonosti ja kuinka en tuu pääsemään mihinkään. Meijän luokanvalvoja sano yks päivä, et meijän luokalla menee huonosti, ja että vanhemmat kutsutaan paikalle jos ei ala käytös paraneen. Nojaa empä tiiä sitte siitä. Kutsukoon, mitä seki sitte auttaa? En vaa käsitä. Luokanvalvoja sano kans mulle ihan henkilökohtasesti että mikä mulla nyt on että oonko pudonnu kärryiltä ku en tee läksyjä ja matikastaki tuli huono numero .. Muutki sai siitä kokeesta huonon numeron -.- miks niille ei sanottu ? Minkä mä sille voin etten vaa tajua matikkaa. En vaa jaksas kuunnella tollasta. Mä niin toivon että tää ysiluokka olis pia ohi, ja pääsis tuolta nakkilan ikiihanasta yhtesikoulusta pois. Ette tiiä kuinka menee hermo niihi opettajiin .. Ehkä koulu on oppilaitten mielestä perseestä, koska opettajatkin on !
Tumblr_m5mnw9y39n1rnl1uko1_400_large
230108_504088779611408_68289200_n_large
311198_261829067276098_487677133_n_large
553679_397139757021386_840214688_n_large
Ei mulla porukoidenkaa kaa hyvin mee. Äitin kaa riidellää jatkuvasti, ihan turhista ja aika oudoistakin asioista. Mut nii se riita vaa tulee tosi helposti ja lähes kaikesta .. Ja aika usein se syy on mussa, ku äiti suuttuu mulle. Viimeks eilen riideltii koska äiti kävii (jeee) wilmassa kattoos juttuja, nii siellä oli aika paljo tekemättömiä tehtäviä ni se sitte suuttu, ja sen takii ehkä kirjotanki tätä postausta, koska mul on aikaa kun en tänään mihinkään päässyt ihanan äitini takia .. Mä en siivoo, se suuttuu. En opiskele tarpeeks, se suuttuu. En oo kotona paljoo, se suuttuu. Tajuun kyllä et noi on asioita mitä pitäs tehä mut ää. Emmä aina jaksa. Nii tarviiko joka kerta suuttua ... En jaksa olla täällä joka päivä sillee etten puhu äitille ees sanaakaan, ku olla riidoissa. Kyl se syy o mussaki mut emmätiiä, tuntuu et se vaa suuttuu aina. Ja musta se huolehtii iha liikaa .. Täs ny ku sain kortin nii oli yks ilta liukasta ja tää soittaa että "ku tuut kotii ni talutat mopon ku siel on nii liukasta" ... En kyllä taluttanu. Ja muuteki se o liia tiukka mun mielest, oon ysillä ja mun täytyy tulla kympiks yleens kotia viikonloppusin .. No mut kyl mä sit toisaalt haluunki et se huolehtii, eikä oo vaa sillee et joo ihasama ei kiinnosta tee mitä haluut. Iskän kaa mä vaa huudan aina. Se huutaa mulle jotai ja mä vaa huudan takas että oo hiljaa ei kiinnosta. Siskon kaa ei olla oikee hyvis väleissä, vaik ikä eroo ei oo paljoo. 2 vuotta. Kyl mä haluisin sillekki mun asioista puhuu ja haluisin meille paremmat välit. Sit muide perheejäsenie kaa kaikki on iha ok, kissa on helpoin ku ei se suutu ikinä tai mitää xd. Mut on rasittavaa olla joka päivä mykkäkoulussa ja riidassa jonku kaa, emmä jaksa sellasta, sisks ootanki et oisi 18 jajee sais päättää kaikesta vaa ite eikä tarvis totella ketää. Ehkä vähä lapsellista aatella tollee mut nii .. Ehkä mun pitäs vaihtaa käytöstäki vähä ni vois välit äitinki kaa parantuu.
68430_293378700763116_1039510768_n_large
395139_493499730681603_981759424_n_large
18211_446026475462153_565930737_n_large
406777_408240825910490_1783499394_n_large
Niinku jo sanoin, mulla menee hermo tyyliin joka toiseen ihmiseen. Niihin kaksnaamasiin idiootteihin joita täällä Nakkilassa tuntuu olevan joka kulman takana, ja jotkut niistä vielä paljastuu sun ystäviksi ni jes .. Joskus mietin et mite tollasia ihmisiä voi ees oikeesti olla ? Tottakai, oon mä ny itekki sanonu monista pahasti ja nii, mut emmä vaa silti voi tajuta. Ekaks esitetää nii kaverii että, ja sitte mennää seuraavalle puhumaa susta paskaa. Mut oon oikeestaa ylpee itessäni siit asiast, et oon oppinu olemaa välittämät siitä mitä ihmiset sanoo susta tai ajattelee. Ja ne ihmiset on kaikkein hirveimpii jotka satuttaa sua tahalteen .. Ekaks ne antaa ymmärtää että oot tärkee sille, mut sit yhtäkkii kaikki vaa loppuuki. Yhtäkkii sulla ja sillä ihmisellä ei oo mitää. Ihaku te ette ois ikinä ollu ystäviä. Ja mä en vaa jaksa sitä, ja se sattuu oikeesti. Mut jotkut ei vaa tajuu. Tuntuu, ettei kukaa vois ees ymmärtää miten paljo joku asia sattuu.. "No one will ever understand how much it hurts" sanotaan Rihannan we found a love biisin alussa, ja se on vaa nii totta. Ei kukaan tajua ikinä miltä susta tuntuu, mitä sä koet. Mä en ees tiiä että keneen voi luottaa enää ku niin monet menee levittämään eteenpäi sitä juoruu .. Mul on täällä ehkä 1, 2 kaverii jolle voin kertoo kaiken, muille sanon kaiken aina tietyllä varauksella, enkä kerro kaikkea. Ku ei vaan voi ku seuraavaks siitä tietää kaikki. Ja voin sanoo (asiast sen enempää puhumat) et mua on satutettu täs lähiaikoina iha liikaa, mut ei kukaa vaa tajua ... :) Mut hymy huulil ja reippaasti eteepäi ! Tuntuu et kaikki on vaa nii vaikeeta. Kaikki suunnitelmat menee aina pilalle ja äääääh. 
197042_475171875858623_1319756882_n_large

Tumblr_lymcty78051qgc1uao1_500_large
Kaike lisäks oon ny ollu täs tosi paljo kipeenä. Olin enne canaria matkaa, ja melkei heti ku tultii sieltä ni tulin taas kuumeeseen... Nyt on kuumeesta selvitty mut mun huuli halkes tossa pari viikkoa sitten eikä oo kyllä vieläkään oikeen osottanut paranemisen merkkejä, arvatkaa meneekö hermo .. Koska tää ei nyt oo mitenkään kovin edustavan näkönen ja niin. Aina tuntuu et joku on huonosti. Nytki nenä vuotaa ja huulee sattuu. Emmä ikinä pääse paranemaan ... Huoh. Mut ehkä tää valitus ja hirvee avautuminen ois ny tässä .. Hatun nostot niille ketkä jakso lukea ! Tuskin kukaan jakso=D Teksti oli varmaan sekavaa, mut koittakaa kestää. Oli vaan pakko avautuu jonnekkin. Kommatkaa jotakin kivaa ja sillleesti. Mä häivyn ny, mooooooooooooooooi.
548321_482044861819733_442341664_n_large
<3 aino

8 comments:

 1. Pakko kyl sanoo, et oon ite ollut todistamassa tilannetta missä sä lepertelet kaikkea ihanaa kaverilles ja kerrot kui tärkee se on sulle, ja HETI sen jälkeen ku käännät selkäs sil, meet puhumaa jollekki toisel kaverilles että 'hyi kattokaa ton hiuksia' tai 'en jaksa kattella ton naamaa' ym..

  ReplyDelete
  Replies
  1. No voihyvä luoja mähän sanoin tossa että oon mä itekki sanonu kaikkea pahaa toisista :-D Sähän on oot kumma ku oot joka paikassa, siellä missä puhu paskaa, ja siellä missä en. On se kun ei sitä naamaa voida näyttää..

   Delete
 2. oisin voinu ite kirjottaa ton tekstin, vaan sillä erolla että oon lukiossa.. tällä hetkellä meinaa vituttaa tasan noi samat asiat, koulu, perhe ja nakkilan kusipäät :-D en vaan jaksa enää

  ReplyDelete
  Replies
  1. !! Onneks en oo sitten ainoa jolla tää jaksaminen meinaa olla vähän vaikeemman puoleista :-D

   Delete
 3. Välillä on vaikeempaa, mut kyl se siittä pian taas lähtee sujuun. Ku tulee joululoma ja kaikki niin huomaat, että ei oo kouluakaa enää paljoo jäljellä yms. Ja kyllä sä vielä keksit mitä haluut ysin jälkee, koska on sulla viä aikaa ja kannattaa melkeen tutkia netistä mitä eri vaihtoehtoja on. Toivottavasti kaikki selviää. Tsemppiä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva että joku jaksaa tsempata, kiitti !! :-)

   Delete
 4. "Ja voin sanoo (asiast sen enempää puhumat) et mua on satutettu täs lähiaikoina iha liikaa, mut ei kukaa vaa tajua ... :)" Yritäksä kerjät jotai säälii tolla?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nojoo tottakai ?!?!11?!1!! :)))) Itseasiassa mä en sitä sääliä tarvitse, kun sitä tukea ja voivottelua saan jo ihan tarpeeksi ystäviltäni.

   Delete

Black Heart