4/2/12

Okay, Christmas is over. Now where's summer?

 Moikka! Seinäjoelta on nyt kotiuduttu, itseasiassa jo eilen, mutta en vaan ehtiny/jaksanu tulla kirjottelemaan eilen. Saavuttiin kolmen aikaan perjantaina Seinäjoelle ja Ella tuli hakemaan meitä asemalta. Kotiuduttiin (eli mä purin koko laukkuni vaan lattialle) ja laittauduttiin niin päästiin lähtemään kaupungille. Pihalla oli älyttömän kylmä, mut onneks Ellalta ei ollu pitkä matka kaupungille, nii päästii nopeesti kauppoihin. Jotaki kivaa lähti mukaan tänne Nakkilaan, mut kuvaan niitä sitte myöhemmin (kuten aina). Tuntien kävelyn ja ramppaamisen kahden kauppakeskuksen välillä jalat oli ihan kipeenä joten istahdettiin vaan juttelemaan. Mentiin hetken päästä nuorisotilalle, kun ei jaksanu siellä kauppakeskuksessa istua, saati sitten olla ulkona. Pelailtiin siellä kaikkea ja sitten lähettiin Ellalle päin kävelemään. Oltiin tosi väsyneenä kaiken sen kävelyn ja bussimatkan jälkeen niin mentiin nukkumaan jo kaheltatoista.
 Ku oltiin menty niin aikasin nukkumaan niin herättiinkin tarpeeks aikasin. Se oli oikeestaan hyvä, että kerittiin jotain tekemäänkin. Lähettiin yllätysyllätys kaupungille, otettiin kuvia, kierreltiin kauppoja vaikkei oikeestaan mitään ostettukaan. Kauppoi on ihan kiva katellakki vaa (: Siellä oli niin paljon kaikkea kivaa ja alennuksiaki ku siellä oli jotku hulinat! Rahaa ei vaa ollu tarpeeks. Tultiin kaupungilta cittarin kautta ellalle ja alettiin kattoa noita vanhoja salkkareita. Taidettiin jäädä pikkasen koukkuun.. Katottiin niitä yhteensä ainakin kaheksan tuntia, ellei yheksän. Noh, kivaa oli silti! Kaiken ton kattomisen jälkeen jaksettiin nousta sohvalta ylös ja laitettiin suklaanaamiot naamaan. Toi pehmeytti ihoa kivasti ja puhdisti. Aijon jatkossaki ostaa tota! H&M:ästä siis saa vaan 95 sentillä. :) Jatkettiin vielä salkkujen katteluu, mässytettiin, juteltiin, naurettiin, pidettiin vaan hauskaa niiku yleensä. Sitte oliki jo nukkumatin vuoro!
Heräiltiin siinä sitte sunnuntaina, itte jo aika haikeissa fiiliksissä, kun ties että täytyy lähtee ja jättää ellan sinne Seinäjoelle. Ei jaksettu oikeen tehä siinä mitään, käytiin vaan mäkissä jätskillä ja naurettiin liian kauan tosi tyhmille jutuille. Ja tottakai jatkettiin salkkareiden kattomista johon oon ihan koukussa ku lainasinki ellalta sen dvd:een.. Aika kulu liian nopeesti ja sit oliki jo aika heittää hyvästit ja nousta bussiin.. ): ikävä tuli! Kotimatka suju rauhallisesti, paria seikkaa lukuunottamatta. Eli siis lyhyesti sanottuna: oli tosi ihana ja hauska viikonloppu, jota en vaihtais mihinkään toiseen ! ♥ aino

4 comments:

Black Heart