2/4/12

Kuvapostaus

Teen nyt tän kuvapostauksen mihin te ehdottelitte sillon että mitä kuvaan :-) saatan selittää näistä kuvista myös jotakin, joten tekstiäkin tulee tähän postaukseen. Asiaan:
 Tässä tää mun ehkä vähän paljon jo kulunukki kännykkä, joka on samalla myös esine jota ilman en pärjäis. Oon ostanu tän vuosi sitten, ja täytyy sanoo et ainakin on kestävä :D monet kerrat tippunu yms. 

 Tää on tosiaan mun lempihiustuote, sain joululahjaksi. Oon kuluttanu tätä aika ahkerasti, yli puolet menny jo, joten pian tarvittenkin jo uutta, koska tykkään tästä niin paljon etten vois olla ilman tätä tuotetta :-) Tää selvittää hiuksia, suojaa värjättyjä hiuksia ja suojaa muutenkin hiuksia varsinkin kesäsin auringon UV-säteilyltä. "Tuloksena pehmeät ja helposti käsiteltävät hiukset ja pitkä kestoinen säihkyvä väri" Käytän tätä myös ku suoristan hiuksii, helpottaa hommaa kummasti!
 Empä mä oikeestaan muuta melkein käytäkkään, paitti välillä huulipunaa ja puuteria. Ostin ton ripsarin hetki sitten ja ihastuin kyllä heti, on paljon parempi kun mun aijemmat ripsarit.

 Sain tän emdeltä vasta hetki sitten canarialta tuliaisiks, mutta tää on niin ihana ja muutenkin kun kaverilta saatu niin tärkee on! Tää puhuu espanjaa, hihi :-) Toki on muitakin tärkeitä esineitä esim. kamera, kännykkä, kone (hehe, elektroniikka) 
Rakastan koruja! Joten lempikorujakin on paljon, useimmiten käytän tota sormusta, nominationii ja kelloa :) Korun sain just kans emdeltä, mut se on ihana <3 ! Korviksistaki tykkään tosi paljon, ja ne onkin lempikorvikset, mutta ei tuu käytettyä korviksia oikeen paljon.

 ♥aino

2 comments:

  1. Mullakin on ollu toi puhelin! Ja se on hyvä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, niimpä :-) tuntuu ettei hajoo millään

      Delete

Black Heart