12/18/11

Hius ongelmia

Mä oon tosi kyllästyny näihin pelkkiin blondeihin hiuksiin, kaipaan jotain lisää, jotain vaihtelua. Oon katellu tänään netistä aika paljon kaikenlaisia hiusmalleja, mut lähinnä haluisin värjätä, en muuttaa tätä mallia. Oon aatellu jotakin ruskeeta, mutta en yhtään tiiä että minkä sävystä. Huoh, miks hiuksetkin on niin vaikee asia ? Mulla on muuta aika hyvä vaihtoehto, mutta yhdenhän voi vaan valita, ja valinta tulee olee vaikee. 
Ihan eka ajatus oli näihin mun blondeihin hiuksiin vetästä vaan ruskeita raitoja, ja nyt musta tuntuu että tää on myös paras ajatus näistä mun vaihtoehdoista. Oon aika vahvasti kallistumassa tän puolelle. Haluisin semmossia ohuita ruskeita raitoja koko päähän, ei mitään laatta raitoja. Sit viel pitäs päättää se ruskeen sävy..
Sitte ajattelin myös että vois värjätä ruskeiksi tuolta päältä, kun yks tuttu värjäsi mut blondiksi. Tässä kuvassa toi näyttää tosi luonnottomalta, ehkä tää ei ois mikään hyvä vaihtoehto. Ei varmaankaan sopis mulle. 
Sitten aattelin että jos värjäisinki kokonaan ruskeiksi ja blondeja raitoja ? Tää houkuttelis mua tosi paljon, nää on niiiiiiin yli ihanat ♥ ! Mutta, en tiiä sopisko nää ja en kuitenkaan haluis luopua kokonaan näistä blondeistakaan. Ää, vaikeeta. 
Sitten aattelin vielä ruskeaa raitaa etuhiuksiin (joka mulla on kerran ennenkin ollut jo) joka jatkuisi vielä hieman pidemmälle ettei jäis vaa tohon etuhiuksiin. Tässä kuvassa toi raita on blondina, mut mä laittaisin tietty ruskeena. Tää ois kuitenkin jotekin tylsä vaihtoehto ainakin mun mielestä, koska onhan mulla jo kerran ennenkin ollut tämän tapainen raita etuhiuksissa.


Eli, yhteenvetona se, että oon kallistumassa nyt noihin pelkkiin ruskeisiin raitoihin, vaikka noi ruskeet hiuksetkin houkuttais.. Katotaan, joulun jälkeen varmaan jossakin välissä pääsen värjäyttämään pääni :) Mitä mieltä te ootte?


kuvat: we<3it & google


♥ aino

5 comments:

 1. iha jees tää sun blogis, liityin lukiaks!(:

  ReplyDelete
 2. http://close-to-my-thoughts.blogspot.com/

  LIITYIN ! demin mukaan sun pitäs liittyä nyt mun lukijaksi (: tykkään tästä blogistas kyllä oikeesti :--)=)

  ReplyDelete
 3. http://pinkmoonispink.blogspot.fi/

  Tossa on mun blogin osote, jos voisit käydä vilkaisemassa ja jättämässä kommenttia ja ehkä liittyy lukijaks. Aijon liittyy nyt sun! Sul on muuten ihan sairaan magee blogi!

  ReplyDelete

Black Heart