11/10/11

Put your hands up in the airTossa ois ny jotain kuvia tältä viikolta, en oo pahemmin ehtiny/jaksanu kuvailla mitään. Vihaan tota sumua, mitä on ny ollu parina päivänä täällä. Näkee eteensä jotain 10 metriä sitte näkyyki pelkkää leijuvaa sumuu. Sitä paitti sumu on pelottavaa! Tällä viikolla ei oo tapahtunu mitään, oon vaan käyny joka päivä harkoissa (lentopallo) ja tänään näytelmäharkat, no ainaki mulla riittää tekemistä ja harrastuksia. Tänään oli matikankoe, ja musta tuntu et se meni hyvin, mut mistäs sitä koskaa tietää, kun en ollu edes kirjaa avannu ennen koetta kertaakaan. 
Varattiin maanantaina liput aamunkoin 1 osan ensi-iltaan! Tätä leffaa on kyl ootettu jo ihan tarpeeks, rakastan twilight elokuvia ja kirjoja, ne on vaa jotenkin niin hyviä ja mielenkiintoisia. Tää tulee siis 18 pv elokuvateattereihin, ootan kyllä tältä elokuvalta tooosi paljon, joten toivottavasti en joudu pettymään. Edellisetki osat on ollu niin hyviä. 
Huomenna lähen perheen kanssa ikaalisten kylpylään viikonlopuksi :) Sunnuntaina ois ollu joku rippikoulukirkko paska, mutta en sitte joudu sinne, kun ollaan sillon vielä siellä kylpylässä. Välillä on ihan kiva viettää aikaa perheenkin kanssa.
Kiitos muuten uusista lukijoista :) ! En tiiä, millon niitä on tullut lisää, mutta huomasin äsken. Luulin että teitä on jotain 10 , mutta teitähän on jo huimat 16 :D 

No comments:

Post a Comment

Black Heart