7/9/13

PÄIVÄ TAMPEREELLA

DSC_0179 DSC_0183 DSC_0187 Moikka! Eilen lähdettiin tosiaan jo yhdeksän aikaan Hennan kanssa Tamperetta kohti - onneksi päästiin meijän porukoiden kyydillä, koska rahat taisi olla muutenkin jo aika tiukoilla päivän loputtua joten junamatkoihin olisi tuhlaantunut turhan paljon rahaa, vaikka halpaa sekin on. Päivän tarkoituksena oli siis shoppailu! Jäätiin Tampereen keskustassa auton kyydistä posi ja onnistuttiin vielä koskikeskuksen edestä bussilla päätymään ideparkkiin. Itsehän en ole siellä koskaa käynyt, joten nyt oli kiva päästä sielläkin käymään. Kun oltiin ideaparkissa kaikki jo nähty (ja lompakoita tyhjennetty..) lähdettiin takaisin Tampereen keskustaan seikkailemaan. Seikkailulla tarkoitan sitä että meinatiin mm. jäädä auton alle. Voi meitä pienen kaupungin lapsia kun ei osata edes katsoa tuleeko autoa vai ei :D No ei kai..
DSC_0190
DSC_0199 DSC_0189 DSC_0188
Puolessa välissä päivää nälkä pääsi yllättämään - ja syötiin ruhtinaaliset mäkkiruuat, haha. Siinä koskikeskusta ja muutenkin Tampereen keskustaa kierrellessä harmikseni huomasin että GinaTricot ei olekkaan enää mun lempikauppa, ennen se oli ja löysin sieltä aina kaikkia kivoja vaatteita, mutten tällä reissulla (tai muutenkaan pitkään aikaan..) löytänyt sieltä yhtikäs mitään. Uusi rakkaus sensijaan oli bikbok jossa en ollut ennen käynyt. Muutaman vaatteen sieltä raahasin kotiin mukaan, mutta aika moni kiva vaate sinne kaupan hyllyllekkin jäi. Onneksi ensivuoden puolella Poriinkin on ilmestymässä bikbok! Sitä odotellessa.. Vanhoja kivoja kauppoja oli tietenkin h&m ja cubus! Niistä löytyy aina jotain, ja ne onkin pysynyt mun lempikauppoina jo pitkään. DSC_0195 MOi Päivän asu: /Toppi - h&m/Shortsit - GinaTricot/Kengät - Converse/Laukku - Ulkomailta/

Kaikenkaikkiaan oli siis mukava ja kiva päivä vaikka kaiken sen kävelyn ja shoppailun jälkeen taisi vähän väsyttää ja tänään heräsinkin puoli kahden aikaan.. Ja ehdittiinkin jo Hennan kanssa suunnitella toista reissua vielä loppu kesällä tai alku syksylle, katsoo nyt miten on rahaa ja aikaa. Se tunne on vaan niin paras kun on saanut ostettua uusia vaatteita ja saa laittaa ne päällensä!! Materialismionnellisuus, haha ♥ Ostoksia en esittele vielä tässä postauksessa, katsellaan sitten ensi kerralla, lupaan kuitenkin ne esitellä!

Ps. Muistakaapa tää! http://ask.fm/AinoKaisaMaria

No comments:

Post a Comment

Black Heart