7/1/13

MUUTAMA OSTOS TÄLTÄ PÄIVÄLTÄ

Moikka taas! Tänään lähettiin Hennan kanssa ajelemaan poriin tarkotuksena ostaa mulle uus suoristusrauta, kun vanha on jo niin huono, tai no, se on tainnu alusta asti olla ihan surkea. Tuli siinä sit kierrettyä samalla pari alennusmyynnit ja harmiteltua kun ei ollut rahaa ostaa melkein mitään kun kaikki meni siellä Seinäjoella ja viimeiset sitten tohon suoristusrautaan. No ei se mitään, oon tosi tyytyväinen siihen mihin käytin mun rahat eikä kaduta ollenkaan :)
DSC_0107
Remingtonin wet 2 straight suoristusrauta 35€ 49,95€  - Prisma
Pyöriskeltiin aika monessa kaupassa ettimässä suoristinta, enkä ottanut ihan sitä mitä aluksi olin miettinyt. Mutta toi on nyt lähes samanlainen kuin se mitä olin miettinyt, tolla voi vaan kans suoristaa märkiä hiuksia. Ja tää oli vielä aika hyvässä alennuksessa! Oon tosi tyytyväinen tohon, sillä mun vanhalla ei oikeen pysyny suorana, mutta tollakun suoristaa niin kyllä pysyy ihan koko päivän hiukset suorina! Jesjes tää on paras, kannattaa ostaa jos etitte kohtuu hintasta ja hyvää suoristinta.
CSC_0104 Peace vyö 3€ 9,95€ - Seppälä
Seppälästä löysin tosi hyvällä alennuksella tollasseen vyön johon ihastuin heti sen nähdessäni! Kiva lisä johonokin asuun :) Tykkään!
DSC_0105 We Care Iconin huulipuna sävy 17 1,50€ - Sokos Emotion
Tää oli toooosi halpa enkä ois varmaan muuten tätä vähän "rohkeampaa" sävyä ostanut, ellei tolla hinnalla olisi saanut. Ton alkuperästä hintaa en ihan tarkalleen tiiän kun sitä en kattonut, mutta oiskohan jonkun seitsämän euron paikkeilla? Noitahan ois voinu ostaa enemmänkin, mutta olkoon. Tykkään tosta sävystä kyllä tosi paljon vaikka saa nyt sitten nähdä että tuunko tota ikinä käyttämään.

Siinä oli tän päivän pikkuostokset ja oli tosi kiva reissu Hennan kanssa Poriin, niinkuin aina. Loppu illan chillailinkin vain kotona poikaystävän kanssa joten eipä mitään ihmeempiä! Nyt mä taidan jatkaa hetken tätä mun datailua ja sitten painun nukkumaan jotta jaksan herätä huomennakin ennen iltaa, pientä univelkaa on kyllä tainnut kertyä!

3 comments:

 1. Oi vitsi oispa ihana tollanen rauta jolla vois suoristaa märkiäkin hiuksia! :) ihania ostoksia muutenki!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa käydä prismasta kattoos jos teijän lähellä semmonen on, siel saattais niitä olla viel alessa :) Mut jep, tykkään itekkin!

   Delete
 2. tosi makeita ostoksia oot tehny :-) jään seurailemaan sua blogloviniin :)

  http://nniiina.blogspot.fi/

  ReplyDelete

Black Heart