6/25/13

HUPSISTA

Moikka! Täällä kirjoittelee nyt sitten tällä kertaa puheliton mä.. Tai no siis onhan mulla toi erittäin hieno nokian simpukkapuhelin. Selvennetäänkö vähän? Juhannuksen vietin siis kivassa seurassa, poikaystävän kanssa mökillä ja särkänniemessä, sekä ystävien kanssa kylällä! Särkänniemessä tais jokin siten mennä vähän vikaan ja kännykän näyttö hajos.. hups! No eipä se sitten kuitenkaan hirveästi menoa haitannut ja oli tosi kiva päivä :) Onneks olin ottanut siihen sellasseen happycare vakuutuksen ja käytiin tänään äitin kanssa gigantissa ja puhelin lähti nyt kahdeksi viikoksi huoltoon (onneksi se on täysin ilmasta mulle vakuutuksen ansioista!!), joten sinä aikana vietän laatuaikaa ton ihanan nokian kanssa <3 Joten pahemmin ei instagrammiinkaan päivityksiä ole nyt ilmestymässä, jos joku sitä ihmettelee. Mitenköhän mä pärjään.. No kaipa jotenkin.
DSC_0051 Siinäpä se "ihanuus" (sarkasmia havaittavissa?) nyt sitten komeilee sekä ihana Robin taustakuva.. x))
DSC_0050 DSC_0049
Paita - Cubus Shortsit - h&m Kengät - Seppälä Aurinkolasit - Ulkomailta

Tänään oli ihanan lämmin päivä ja vietinkin sen kivasti ja rennosti! Nukuin pitkään rakkaan vieressä ja sitten kipastiin nopeasti perheen kanssa siellä Porissa gigantissa ja ruokaostoksilla, jonka jälkeen näin kavereita kylällä ja loppuillan hengasin poikaystävällä ♥ Tästä mä tykkään! Ei sen kummempi päivä, mutta silti jotenkin tosi kiva, kun ei oo kiire mihinkään ja saa vaan olla :) Huominen päivä taitaakin olla ihan jotain muuta kuin rento, pitäisi siivota, järjestellä muutamia tärkeitä juttuja ja sitten vielä pakata kamat kasaan keskiviikkoista reissua varten josta kirjotankin tossa alempana vähän enemmän. Toivottavasti ehdin tehdä kaiken tarvittavan jotta voin lähteä hyvillä mielin reissuun!

Lisää kivoja kesäsuunnitelmia on siis myös tiedossa, keskiviikkona nimittäin mitä luultavammin pääsen lähtemään pitkästä aikaa Seinäjoelle kavereiden luo ♥ Ollaan tosiaan Emmin ja Nooran kanssa nähty viimeksi melkeimpä vuosi sitten, joten on ihan mahtavaa päästä taas sinnekkin päin! Takaisin päin tuun lauantaina, joten sitä ennen ei taida mitään postauksia tulla, aijon nyt nauttia näistä tulevista helteistä joita on luvattu! Siis jos ne nyt tulevat... No, toivotaan, toivotaan :) Nyt hyvät yöt kaikille (vaikka mä en taidakkaan ihan vielä suunnata nukkumaan, ei oikeen nukuta) ja pitäkää kiva loppuviikko sillä mäkin aijon! Palaillaan sitten lauantaina tai sunnuntaina!

2 comments:

Black Heart