2/11/12

Jos mun pokka pettää

Mooi :) Tulin nyt laittamaan vähän kuvia ja kertomaan viime aikasista ostoksista joita tosiaan ei oo kyllä paljon koska säästän rahaa seinäjoen matkaan ja emmä just nyt oikee mitään tarviskaan. Pari viikkoa sitten postissa saapui mun kamerajalka, jeejee ! Tilasin sen netanttilasta 20 eurolla, oikee hinta oli 50 euroa. Toi on tosi kiva ja kätevä, vaikka en ookkaan paljon sitä käyttäny, kun tuolla ulkonaki on ollu niin kylmä. Joten en oo mikään paras sen käytössä vielä, vaikka ei siinä oikeen mitään opettelemista ookkaan.
Talvikengätkin oon vihdoin hankkinu. Se tais mennä niin pitkälle sen takia kun emmä oikeen tahtonu kelpuuttaa mitään.. Tänä talvena en halunnu mitään UGG kopioita tai edes aitoja koska joka toisella vähintäänkin on sellaiset jalassa. Nää adidaksen kengät löyty k-kengästä ja oon rakastunu näihin! Nääkään ei oo mitkään erikoiset, mutta ei oo kyllä kellään tullu tällässiä vastaan :-) Tykkääntykkääntykkään. Nää oli 75 euroa, mutta alennuksessa joku 50 euroa noin pyöristetysti. 

♥ aino

1 comment:

  1. en tienny et sullaki on blogi (: kattelin näit su kuviis tääl ja mul tuli hirvee ikävä :( noo.. mut me tullaa jossu kans jossa kohtaa sin nakkilaa päi ni sit nähdää (: <3

    -Rosma

    ReplyDelete

Black Heart