12/22/11

Lomalomaloma ♥ !

Mun huoneen remontti alkaa olla jo pian siinä vaiheessa, että saan alkaa sisustaa ja laittamaan tavaroita! Tammikuussa on siis odotettavissa huonepostaus :-) 

Vihdoinkin on tää kauan ootettu loma ! Ei sitä koulua oliskaan jaksanu päivääkään enemmän. Eilen oli joulujuhla ja tänään saatiin todistukset. Mun todistus oli ihan hyvä, aikalailla samanlainen kuin viimevuonna. Oon pettyny vaan yhteen numeroon, ja yhdestä oon tosi hämmentynyt. Englanti on seiska, vaikka viimeks oli ysi... Oon tosi pettyny tähän, mut tästä voin syyttää vaa itteeni. Mä kyl nostan ton! Käytös on kasi, ja oikeesti mä ihmettelen.. mulla on aina ollu ysi, enkä ees tiiä mitä pahaa oon tehny. Kai sit puhelen liikaa. No mut nythä on loma, en todellakaa jaksa mitää koulua miettiä! Ka oli muuten 8.2.
"Kaksi yötä jouluun on, laskin ihan itse " ja pian yksi. En jaksa enää oottaa että saan kaikkia kivoja lahjoja, ja muutenkin joulu on mun mielestä tosi kiva juhla, ja paras. Ei vaan siksi että saa lahjoja, vaan sillon on myös hyvä tunnelma ja saa myös antaa niitä lahjoja. Eilen koristeltiin kuusi ja nyt oon kyllä jo aika joulufiiliksissä kun tota luntakin nyt vähän ees sato :) Pysyispä se nyt maassa jouluun asti, tai jopa, voisha sitä tulla lisääkin !
Emppu tartutti muhun innostuksen soittaa pianoa. Meillähän on tossa ollu piano niin kauan ku muistan, mutta ei oo tullu soiteltua. Oon katellu youtubesta opetusvideoita ja osaan nyt soittaa kulkuset ja britney spearsin criminalin alun. Pianon soitto on oikeesti kivaa.. Täytyy vaa harjotella.
28 pv, melkein heti joulun jälkeen on sitten aika sanoa hyvästi näille mun blondeille hiuksille.. ! Päädyin sittenkin ruskeisiin hiuksiin ja blondeihin raitoihin, ne oli niiiin ihanat. Toivottavasti on sitten munkin päässä kivat ja hope so ei tuu ikävä niitä blondeja, siinä ois sit sen verra värjäämistä et huhhu.


♥ aino

2 comments:

  1. eei vitsit tykkään tost kellost :> minkä merkkine se o ?

    ReplyDelete
  2. mäki tykkään itekki <: ja se on jet setin kello. Näitä saa kaikista kultasepän liikkeistä yms :)

    ReplyDelete

Black Heart