10/5/11

Tää kaupunki on liian pieni sulle ja sun egolle

Nonii, vihdoin sain raahattuu itteeni kuvaamaa näitä ostoksia. Jote tässä niitä ny ois:


Korkeavyötäröiset Juliette farkut : Gina Tricot 29,90 e / T-paita: Gina Tricot 9,90 e

 Kengät: Andiamo 49,90 

 Neule: JC 10,00 e (norm. 39,90 e ) / Mustat legginsit: Gina Tricot 9,90 e

Neule: Gina Tricot 24,90 e

Sitten ostin vielä perus vaaleanpunaisen paidan, jossa on ½ hihat. Sekin Gina Tricosta 9,90 euroo. Gina Tricot taitaakin olla mun lempikauppa, sieltä ainakin mun suurin osa vaatteista on, kun kattelee nyt noita ostoksiakin. Isokarhussa oli tuolloin siis miinus viirus, ja aika hyvä tarjous toi neule oli ! Normaali hinta oli n. 40 euroa, ja sain sen kympillä. Isokarhusta kun lähti toi ONLY & Vero Moda, niin siihen tilalle on nyt tulossa Cubus. Tutkin vähän sen nettisivuja, ja kyllä ihan kivoilta vaatteilta näytti. Ootan avajaisia. Sori muuten ton ekan kuvan ihanasta valotuksesta, ja muutenkin kusisuudesta. Nyt sitte laitain jotain random kuvia ja selitän jotakin näistä päivistä. 


 Käytiin Emden kaa kuvailemassa, ja ihan oikeesti tulos oli tää yks kuva. Oli tosi ankee sää, ja ei tahtonu saada mitään hyviä kuvia. Meijän ois ehkä myös täytyny lähtee vähän aikasempaa, mut ei tajuttu, et näi syksyllä tulee paljon nopeemmin toi pimee. 


Oltiin eilen Evellä Empun kaa tekees Pizzaa ja onnistuttiinki ! Oli ihan hyvää. Mut sitte yritettii vie paistaa lettuja (joo, ollaan läskejä) ni ei tullu mitää, meil ei ollu rasvaa, mut mitä välii ? Joo sil näytti olevan väliä, hehhe. Eka lettu palo pohjaa kivasti ja toisesta tuli liia raaka ja epämuodostunut. Osaamme kokata ainakin ! Enempää kuvii mulla ei oo siitä päivästä kun rakkaan kamerani patterit päättivät loppua juuri sillä hetkellä, argh, vihaan patteri käyttösiä kameroita. Mut oli kivaa !

Tänää olin harkoissa, ja kerraki tuntu siltä että oikeesti onnistuin ja meni hyvin. Lentopallo on kivaa=) Meil alkaaki nyt sit olemaa 3 kertaa harkat viikos. Tuntuu ihanan vapauttavalta, ku meijän luokasta on kaks kemian ryhmää, ja meillä oli jo koe, mut noilla toisilla on huomenna. Hehee, stressatkaa vaa, mul on jo ohi c(: ! Ei kai mulla muuta sitten .. Moikkaa & öitä ♥ !

Täs muuten vielä pari biisii mitkä kuvastaa aika hyvin parii ihmistä & tätä päivää (; 


No comments:

Post a Comment

Black Heart