10/26/11

Stadi part 1

Tosiaa, lähettiin eilen aamulla kasin aikaan ajelemaan kohti Helsinkiä. Pysättiin Karkkilan kohdalla haukkaamassa hesemättöö, tottakai. Ekaks kun saavuttiin Helsinkiin, mentiin studio elitelle, kun Emdellä oli siellä ne mallikansiokuvaukset. Istuin siellä sitten kattelemassa kun Emdee kuvattiin, meikattiin ja sen sellasta kahdestatoista noin neljään. Juuri sopivasti ehdittiinki ihanaan neljän ruuhkaan, kun lähdettiin ajelemaan Vantaalle flamingoa kohti. Matkaan meni siis aika paljon enemmän, kuin normaalisti.
 Noh, kun päästiin hotellille asettauduttiin vähän ja lähettiin syömään heseen TAAS. Oli kyl huono hese, ei saa ees sitä ruokaa mitä tilaa. Syömisen jälkeen mentiin siihen kylpylään. Oli kyl hieno ! En oo ennen päässy siellä käymään, mutta uudestaan haluun kyllä varmasti vielä mennä.
 Uimasta kun tultiin  kuivattiin hiukset ja muutenkin meikattiin uudelleen ja lähettiin kattoo oisko siellä mitään. No eipä paljon ollu mitään, kaikki kaupatkin oli jo aikalailla kiinni. Otettiin siinä sitten kuvia ja mentiin kattomaan bb. BB:een jälkeen oltiin jo aika väsyneitä ja lähettin johonkin hotellin käytävälle hyppimään väsyneesti. 12 aikaan kyllästyttiin siihen hyppelyyn ja mentiin hotellihuoneeseen, jonka jälkeen aika pian nukahdettiinkin.

 ceee emde 
Part 2:sessa sitte ostoksista ja seuraavasta päivästä=) !! mooikss.

No comments:

Post a Comment

Black Heart