7/11/11

Härlöt jazzit

Tosiaa oltiin emden kanssa lauantaina jazzeilla (: Sieltä mukaan tarttu nuo lasit, mitkä näkyy noissa parissa kuvassa, ja sellasen ylisöpön avaimenperän, jota en ny jaksanu kuvailla :D Se on semmone vaaleanpunainen pilkullinen, nahkanen pupu avaimenperä. Sen saa myös kännykkään. Käveltiin siellä sitten jazz katu läpi ja mentiin sitten istuskelemaan kirjulinluotoon ja otettiin kuvia. Kiva päivä oli ! Jazzien jälkeen menin sitten emdelle yöksi, ja ei siitä sen enempää, koska meijän jutut oli aika väsyneitä, hehe. Viideltä kun mentiin nukkumaan, niin kahdelta päivällä herättiin. Huhhu, en oo viel nukkunu kesälomal nii pitkää o:

Tälle viikolle mulla ei mitään suunnitelmia, paitsi viikonlopulle. Elikkäs Minka tulee tänne pe-su (: Tulee varmaanki aikas muksaaa ♥ Ei oo minkaakaa kunnol nähny, vaa nopeesti siel rippijuhlissa. Mennään sit varmaan jazzeille (agaaaain) ja semmosta. Uimaaki ois kiva mennä, jos noi säät ny ei huonone .. Ku Minka rukka ei oo talviturkkiakaa vielä heittäny.

Mulle tuli yhtäkkiä kauhea himo saada pidennykset ;o ! Joten laitoin vanhat pidennykset päähän ja vähän kattelin millaset ne on. Aattelin, että kai niillä lokakuuhun pärjää, ja sitte ku lokakuussa on synttärit ni voisin tilata aitohius pidennykset (sinetit) nii kaverin äiti sit laittais ne mulle ja semmossii (= Ei ois koskaa pitäny leikata lyhyitä hiuksii ! ääää.

No comments:

Post a Comment

Black Heart