4/17/11

Nobodys perfect

Eilen meni mukavaisesti koko päivä ja yö even isällä (8 Lähettiin kolmen maissa hakemaan meille jotain mässyä, sitä tarvitaan aina ! Sitte mentiin even isälle ja pyydettiin emppu sinne. Oli housut meinaa sen verra märät sen jälkee .. Joo ei me kustu housuu mut hypittii vesi-ilmapalloje pääl ja tällästä =D Emppu lähti siinä kaheksan aikaan ja sitte mää ja eve mentiin siitä vielä kylille ja yheksältä .. joo x) Mää tein muute mu elämän hienoimma kaatumisenki (: Mentii neljän aikaa nukkumaa, ja herättii YHEKSÄLTÄ ku even ihana isä tuli herättää, ei siinä mitään.

Tulin kotii kolmelta eveltä ja menin sinne vie kuuden aikaa, ni kiva vitutus siin välis kerkes tul ;s En ny kauheesti viittis angstat teille, mut pakko sanoo et en jaks ol tääl koton ku koko aja joku huutaa ja sillee ! No elämä on, dna ei. Eve kuiteki pelasti sit vie mu loppu illa (: Eve osaa kuunnel ja sil o helppo puhuu, kiitos siitä ♥

Huomenna ois sit luvassa vikat lentopalloharkat tältä kaudelta ja keskiviikkona viel kevätjuhla (: Tervemenoa Arto, eiku ? =D Tiistaina sitte kylille, keskiviikkona sinne kevätjuhlaan, ja to-su ella on täällä (: ♥ Maanantaille ei vielä mitää suunnitelmii, pitäs varmaa jotai keksii. Ja mä oon aatellu että joku päivä mun pitää ottaa semmone rentoutus päivä et oon vaan kotona ja teen kerranki jotain järkevää (:No comments:

Post a Comment

Black Heart